Print
PDF

Kratka predstavitev podjetja

Smo družinsko podjetje, s sedmimi redno zaposlenimi, v gradbeni sezoni pa dajemo delo vsaj še dvema skupinama podizvajalcev (skupaj vsaj še 10 osebam). Imamo 16-letno tradicijo pri izvajanju različnih gradbenih del.

Zaradi strokovnosti in zanesljivosti zaposlenih ter zaradi posedovanja lastne gradbene mehanizacije in prevoznih sredstev (tovornjakov) smo sposobni v kratkem času kvalitetno in po konkurenčnih cenah izvesti široko paleto gradbenih del: zidarska, tesarska, železokrivska, betonerska in rušilna dela ter storitve z gradbeno mehanizacijo - kot so npr.  široki izkopi, izkopi za kanalizacijske in druge kanale, rušilna dela s kompresorjem. Izpostavili bi tudi: rekonstrukcije in sanacije objektov ter novogradnje (gradnja enodružinskih stanovanjskih hiš ali manjših industrijskih objektov), zunanje ureditve (polaganje tlakovcev, robnikov, betonske ograje, oporni zidovi, oblaganje z okrasnim kamnom …), rušilna dela in izvedbo drugih nizkih gradenj (kanalizacije, drenaže, mostovi, priprava cestišč za asfaltiranje, kompletna izvedba športnih in otroških igrišč …), sposobni pa smo izvesti tudi zelo specialna gradbena oz. obrtniška dela kot je npr. gradbena izdelava mozaika (keramičarska dela) ali izdelava specialnih temeljev (npr. za giga reklamne plakate).
Dejavnost dopolnjujemo z izposojo gradbene opreme (opažna oprema, delovni in zidarski odri) in mehanizacije (kompresorji, nabijalne in vibro plošče, agregati, rezalke kamna, snežne freze, valjarji …).

Verjamemo, da nam boste tudi vi zaupali izvedbo gradbenih del na vašem objektu.Družbeno odgovorno podjetje

Zavedamo se, da mora biti vsako uspešno podjetje družbeno odgovorno in solidarno do pomoči potrebnih. Tako vsako leto sredstva za poslovna darila in voščilnice namenimo posamezniku, ki je na nas prvi naslovil prošnjo za pomoč. Tako smo v preteklosti pomagali deklici in dečku s cerebralno paralizo s tem, da smo jima kupili delovno-terapevtski pripomoček, invalidoma smo sofinancirali izvedbo gradbenih del potrebnih za montažo dvigala, pomagali smo tudi invalidu-športniku pri nakupu za te namene prirejenega športnega vozička …


Prošnje za donacije in sponzorstva

Na nas lahko naslovite prošnjo za donacijo ali sponzorstvo. Pomagali vam bomo po naših zmožnostih, še najverjetneje v obliki donacije ali sponzorstva v obliki izvedbe naših storitev. Smo tudi redni donator Fundacije HI Konjiček, akcije www.recikliraj-pomagaj.si, ter Počitniškega društva Kažipot.